Youtubekapteinen er tilbake i fornyet utgave!

Det hele startet som en ørliten frekkas av en kommentar fra min frue:

Du som absolutt ikke kan noe som helst om seiling, du burde jo dele litt med det vi gjør så kan andre få le litt. 

Hmm. Blogg ble det. Hvert år har utrolige 5000 mennesker som ikke har hatt noe bedre å gjøre vært innom postene mine.  I vinter hadde jeg attpåtil en nær-autograf-opplevelse. En tilfeldig forbipasserende kom bort til meg på Oslo S og sa:

Neimenn, er det ikke Youtubekapteinen da. Skal ikke du ut å seile snart igjen? 

Jeg holdt på å gå planken av forfjamselse og han fortsatte:

Så kult at du viser hva du ikke kan. Det gjør meg så glad og det inspirerer meg. Til og med damen min har fått litt mer interesse for sjøen. Ikke gi deg nå!

Så her er jeg da igjen. Etter å ha lagt i dvale gjennom vinteren er Youtubekapteinen.no tilbake i ny uforbederlig utgave. Noe vil nok si alt for mye av det gode, men jeg har surfet på YouTube og klart å stable sammen en webside helt på egenhånd. Fancy layout, artig med mange ting på samme side, menyer og det hele. Ikke alt gikk like smertefritt så alle de gamle innleggene forsvant riktignok i dragsuget på grunn av noe IT-greier, men som en gammel sjøulk sa til meg:

Det går med noen sluker når man ikke kan fiske.

På siden vil du nå finne noen klassikere og nye kommer til etterhvert. Har du kommentarer til noe av det jeg skriver eller viser så vær snill og si meg hva du mener. Skal du si sure ting så ta det pent, skal du si hyggelige ting, bare gi gass. Vi som ikke er så stødig i alt trenger oppmuntring. Vi sees på havet!

Hei hei

Youtubekapteinen

Kommentarer er stengt.

Website Built with WordPress.com.

opp ↑